Byggstädning Gävle

Byggstädning Gävle med omnejd

Vi på Jourstäd hjälper både privatpersoner och företag med byggstädning, flyttstädning och slutstädning i hemmet, på kontoret, i företagslokaler mm. Genom att anlita oss ser vi till att alla ytor och lokaler är skinande rena och att alla känner sig välkomna och nöjda.

Om ni som företagare använder er av detta används omvänd byggmoms.

I vår slutstädning, som vi rekommenderar efter en renovering eller ombyggnation, ser vi till att få bort trädamm, betongdamm, slipdamm och liknande. Självklart går det bra att boka oss för städning hela vägen under processen! Vår byggstädning innefattar det du vill ha hjälp med.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Vad ingår i en byggstädning?

Vid en byggstädning tar vi bland annat bort allt byggdamm som har lagt sig som en hinna över bostaden eller lokalen, vi avlägsnar även byggsopor om så önskas, meddela oss gärna vid bokning vilken typ av hjälp ni behöver.

Vi har en lång erfarenhet av byggstädning och kan därför åta oss mer eller mindre alla typer av uppdrag, både stora och små, och vi arbetar självfallet både med företag och privatpersoner. Under årens lopp har vi hunnit städa och hjälpa alla typer av verksamheter, byggnader, personer och företag.

Vi utför det mesta du kan tänkas vilja ha hjälp med inom byggstädning: grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att sätta ihop en tjänst som passar era behov. Vi är flexibla och vill att du som kund ska känna dig nöjd.

Byggstädning i Gävle

Vi är specialister på byggstädning och har under många år förfinat vår teknik för att kunna bistå med våra tjänster till alla företag och personer. Vi trivs väldigt bra med vår roll, vilket gör att vi alltid strävar efter att kunna tillgodose våra kunders behov och önskemål. Flyttstädning och byggstädning är något som kräver en speciell teknik för att få ett lyckat slutresultat då det finns många små detaljer som inte får förbises. Jourstäd har jobbat i många år med byggstädning och använder oss självklart av miljövänliga medel för att skona miljön.

RUT-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan och då får du betala 50% av arbetskostnaden.  Vi följer de allmänna rekommendationer som finns uppsatta och lämnar en veckas ”nöjdkundgaranti”, denna lämnas från städdatumet och kan förlängas med en vecka vid önskemål. I så fall meddelas detta i förväg.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra. Den större skillnaden är att vid en byggstädning så koncentrerar man sig på damm och fina, små partiklar just för att säkerställa att man får ett bra och hälsosamt resultat så att de som ska nyttja lokalen kan flytta in i en ren och fräsch miljö. Speciella städlistor är viktiga och används där man checkar av punkt för punkt för att efter slutfört arbete kunna säkerställa att allt åtgärdats. Att byggstädning utförs korrekt är viktigare än vad man kan tro. Efter byggarbete kan det finnas partiklar som irriterar både den känsligare personen, men också den utan allergiska besvär, vilket kan verka hälsoskadligt.

Anlita oss till flytt- och byggstädningen

Bygg- och flyttstädning påminner som sagt mycket om varandra. Vi hjälper gärna till med både och, detta så att du kan koncentrera dig på de andra sakerna som du behöver inför själva flytten. Vi vet att en ombyggnation eller flytt innefattar mycket arbete.

Inför en flyttstädning önskar vi att ni underlättar vårt jobb så mycket ni kan. Detta kan ni göra genom att ni stänger av kyl och frys och lämnar dörrarna öppna just för att vi ska kunna städa dessa utan att invänta att is skall tinas upp. Lämna med fördel dörrarna till kyl och frys öppna, detta så ni slipper mögelsporer och illaluktande lukt som annars lätt bildas. Vi följer normerna som Mäklarsamfundet satt upp vid flyttstädning. Vårt mål är att alltid göra ett bra städjobb till konkurrenskraftigt pris – utan att kvaliteten blir lidande.

Vill du få en offert på byggstädning eller har du andra frågor?