Daglig städning Gävle

Jourstädning Gävle

Som städföretag är Jourstäd en av de mest erfarna aktörerna i Gävle när vi pratar om just städning. Vi har en lång och gedigen erfarenhet och god kunskap av det arbete vi utför och erbjuder, vilket gör att du som kund kan lita på att du alltid får bästa möjliga kvalitet och resultat när du anlitar oss.

Vi vet, och förstår, att det inte alltid är möjligt att få vardagen att gå ihop med alla måsten, och det är därför som vi vill tagit fram våra tjänster för daglig städning och tillhörande tjänster som kan underlätta din vardag.

Vi förstår att den tid som vi spenderar hemma hos dig är värdefull för dig och din vardag och därför gör vi vårt yttersta för att minimera den tid vi spenderar hos dig, men samtidigt utföra ett bra arbete som du känner dig nöjd med. Vi är snabba utan att tumma på kvaliteten.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert för någon av våra städtjänster eller om du har frågor som du vill få besvarade! Vi tar oss gärna tiden att berätta mer om det är något du undrar över!

Daglig städservice

När vi utför daglig städning hemma hos dig lämnar vi inget åt slumpen. Vi städar överallt du önskar, oavsett om det ser rent ut eller inte, alla har olika behov och det respekterar vi. För att vara flexibla så väljer du själv när du önskar att vi ska komma hem till dig och utföra städningen.

Så långt vi kan anpassar vi oss så mycket vi kan efter era önskemål. Är det något annat som du vill att vi tänker på ber vi dig att meddela oss detta så vi kan ta hänsyn till det.

Om du undrar något eller har frågor är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi kommer se till att du får den hjälp som du behöver och blir nöjd. Vårt fokus är att alltid arbeta efter kundens egna önskemål och behov, för att få ett så lyckat resultat som möjligt.

Önskar du en offert på daglig städning eller har du frågor?