Dödsbostädning Gävle

Dödsbostädning Gävle med omnejd

Vi städar dödsbon i Gävle med omnejd och hjälper er med att ta hand om allt som rör städningen. Då ni bokar oss för dödsbostädning ingår allt i tjänsten; fönsterputsning, grovrengöring av kök och all städning som erfordras tas om hand. Vi förstår att en bortgång är jobbig och anstränger oss för att du ska kunna slippa tänka på mer än vad du måste.

Dödsbotömning Gävle

Ibland vill, eller kan, man inte ordna med en dödsbotömning. Ni kan då anlita oss för tömning och bortforsling av dödsboet. Vi denna typ av arbete jobbar vi oftast med löpande timpriser för att ni ska få ett pris som faktiskt motsvarar arbetsinsatsen. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilken hjälp vi kan bistå med.

Dödsboköp Gävle

Vid vissa tillfällen kan det vara intressant för oss att köpa ett dödsbo. Vid ett dödsboköp kommer vi överens om en modell och lösning som passar oss alla. Vi gör vårt yttersta för att detta ska vara snabbt och smärtfritt för er. Säljer ni ett dödsbo till oss erbjuder vi så klart extra fördelaktiga priser på våra andra tjänster som rör städning av dödsbo.
Kontakta oss för mer information. Kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du är i behov att anlita en städfirma för dödsbostädning!

Vill du ha pris eller offert på dödsbostädning?