Dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle

Dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle

Kanske behöver ni boka dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle? Vi erbjuder bra priser på dessa tjänster. Kan bokas enbart dödsbotömning eller dödsbostädning separat om ni önskar. Rut-avdraget ingår tyvärr inte i dessa tjänster.

Dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle

Firman som erbjuder dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle. Många år av vana borgar för kvalitèt på våra städningar och tömningar. Alla erforderliga tillstånd och försäkringar har vi. Sen givetvis tystnadsplikt som vi tar på fullaste allvar.

Dödsbotömning

Efter ett dödsfall så kan det kännas jobbigt att måsta ta hand om allt som skall säljas eller kastas. Detta kan vi ta hand om så ni slipper att tänka på det. Vanan vi har fått genom åren och många nöjda kunder visar att vi gjort på rätt sätt. Med åren så samlas det evinnerligt mycket saker. Kanske hela källaren fullt med saker samt förråd. Att tömma detta tar flera dagar för en ovan person. Sen kan det röra sig om tunga saker som man behöver bära i besvärliga trappor. Vill du att vi tar hand om både dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle så löser vi det.

Dödsbostädning

Efter att bostaden är tömd så ställs krav på att bostaden också städas. Att utföra en dödsbostädning är en tuff uppgift att klara av. Nitiska personer som besiktigar kommer att checka av allt från tak till golv. Speciella städlistor checkas av punkt för punkt. Genom årtionden har vi lärt oss hur man flyttstädar i Gävle på rätt sätt. Flyttstädning i Gävle är precis samma sak som dödsbostädning. Sen är det oerhört jobbigt att som anhörig i sorg tvingas städa efter en kär släkting. Många väljer då att anlita en städfirma för sin dödsbostädning. Ett klokt val som gör att ni istället kan bearbeta sorgen efter denna tragiska händelse.

Vad bör vi som anhörig tänka på vid dödsbotömning och dödsbostädning?

Vid dödsbotömning och dödsbostädning i Gävle så bör du som anhörig tänka på detta. Att meddela oss som firma vem som är referens vid själva bokningen. Finns pengar i dödsboet och vem skall betala fakturan för dödsboet? Hur tar vi oss in i bostaden för att utföra vårt arbete. Var skall nycklar lämnas efter utfört uppdrag? Finns eventuella portkoder eller tagg? Ni skall ombesörja att kyl och frys är avslagna med öppna dörrar. Samt meddela allt vi bör veta för att kunna hjälpa er med detta. Har ni frågor eller funderingar välkomna att kontakta oss.

Öppet dygnet runt!

Boka direkt eller ställ era frågor.

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67