Flyttstädning Gävle

Prisvärd flyttstädning Gävle

Att flytta är för många en stor förändring i livet och för att helt koncentrera sig på själva flytten och omställningen, kan du låta andra göra jobbet med att flyttstäda din gamla bostad. Låt oss som städfirma sköta den tunga och tråkiga flyttstädningen med hjälp av vår professionella personal. Vid vår flyttstädning ansvarar vi för att din bostad lämnas ren och att den som senare ska flytta in blir nöjd med städningen.

Vi arbetar med prismodeller baserade på våra kunders önskemål och behov. Vi på Jourstäd erbjuder både fasta och rörliga priser som vi baserar på vad du önskar och vad som passar dig. För att ge dig ett pris ber vi dig att kontakta oss för en offert, det blir mer korrekt.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Flyttstädning direkt

Då vi utför flyttstädningar med fullt ansvar, det vill säga att vi utför exakt hela städningen, blir du som kund alltid nöjd. Allt ingår förutom några få saker; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, borttagning av klistermärken, tejp, häftmassa m.m. på målade ytor. Om temperaturen tillåter ingår även fönsterputsning. Vi lämnar alltid en s.k. ”nöjd-kund-garanti”, detta innebär att om den inflyttade inte är nöjd med städningen, eller om hyresvärden inte tycker arbetet är rätt utfört, så utför vi på begäran en omstädning. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

För privatpersoner är flyttstädning avdragsgillt med 50% direkt på fakturan. Detta gäller för dig som fyllt 18 år, samt har rätt till RUT-avdraget. Gällande dödsbon så är de dessvärre inte avdragsgilla.

Vi utgår alltid från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och har listor som checkas av för att se till att inget missas.

Flyttstädning checklista

För att din flytt ska bli väldigt smidig för dig är det viktigt att du har packat rätt. Våra tips är:

  • Flyttlådorna bör ha handtag för att vara tåliga och lättare att bära.
  • Packa allt innehåll i kartongerna tätt för att inget ska åka runt i kartongen eller gå sönder.
  • Max 25 kg i varje kartong.
  • Använd tidningspapper eller handduka för att skydda sakerna i kartongen.

Städlistan – Vad ingår i flyttstädning?

  • Kök – spisrengöring ovan- och undersida, sidor och vägg. Rengöring kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.

  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv. Avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Att tänka på innan flyttstädning

För att underlätta vårt arbete och ge oss förutsättningar för att kunna utföra ett bra arbete ska bostaden vara helt tömd på både saker och sopor.

Titta igenom alla skåp en extra gång för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om portkod behövs meddela oss så vi kan notera detta.

Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar, detta för att undvika mögel. Efter flyttstädning slår vi på kyl och frys igen.

Vill du ha en offert på flyttstädning eller har du frågor?

SNABBOFFERT