Fönsterputsning Gävle

Fönsterputsning

Gävle med omnejd!

Att ha rena fönster är minst lika viktigt som att kontoret eller bostaden är städad. Smutsiga fönster ger en tråkigare känsla och ett sämre intryck. Jourstäd Gävle erbjuder all typ av fönsterputsning för dig boende i Gävle med omnejd. Vi åtar oss även uppdrag som t ex att putsa inglasade verandor, balkonger, skyltfönster m.m. Självklart går det även att anlita oss för fönsterputsning vid byggstädningar och renovering. För att kunna erbjuda dig en lösning som passar dina behov och din budget så väl som möjligt så erbjuder vi abonnemang, men även möjligheten att boka oss för engångsuppdrag. Vi  kan även erbjuda fasta priser under höst och vår.

Vår fönsterputsningstjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företagare. Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert fönsterputsning. Inget jobb är för stort eller för litet!

Självklart ingår allt material i våra priser. Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Flyttstädning Gävle

Arbetsområden

Vi finns nära dig!

Våra tjänster för fönsterputsning finns tillgängliga för dig boende i Gävle med omnejd; Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Bollnäs m.m.

Både privatpersoner och företag är välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi arbetar med både större och mindre företag som är i behov av städning av olika slag.

Vi lovar att ge alla som ber om offert svar inom en timme. Glöm inte att ange vilka dina behov för fönsterputsning är.

Just nu har vi en kampanj med student- och pensionärsrabatter!

Du kan anlita oss för fönsterputsning året runt, men högsäsongen har vi under sommarmånaderna.

Pris fönsterputsning

Vi har konkurrenskraftiga priser!

För att vara så flexibla som möjligt och för att kunna erbjuda alla en lösning på fönsterputsning som passar era behov, erbjuder vi rörliga priser i form av timpris, men även fasta priser.

Vårt mål är att alltid kunna arbeta snabbt och effektivt när vi är hos dig och vill därför gärna att ni försöker göra vårt jobb lättare genom att ni förberett inför fönsterputsningen. Detta gör ni genom att se till så att vi kommer åt era fönster, detta kan t ex vara att plocka bort saker på fönsterbräden, men också att flytta eventuella möbler som kan försvåra framkomligheten.

Om du är intresserad av att få hjälp med att få skinande rena fönster, så ordnar vi självklart en kostnadsfri offert för fönsterputsning. Hjärtligt välkomna!