Företagsstädning Gävle

Städning företag

De flesta företag har redan idag någon form av företagsstädning och många har testat att t.ex. ha ett rullande städschema på sin personal. Om du har testat detta vet du att det ofta händer att städningen blir bristfälligt utförd. Ibland blir resultatet till och med så pass dåligt att din personal inte trivs. Har man dessutom extra känsliga personer som vistas i lokalerna kan sjukdomsfallen och frånvaron öka. Det är otroligt viktigt att företagsstädningen blir ordentligt utförd, detta för att se till att alla är glada, friska och så ni har fina lokaler vid besök. Om det finns personal på företaget som har allergier, som påverkas av företagets miljö, kan det vara viktigt att välja allergistädning.

Att anlita en professionell städfirma som verkligen kan sitt jobb brukar därför vara ett måste. För dig med företag och lokaler i Gävleområdet finns vi på Jourstäd att anlita. Vi vet vikten av rena lokaler och du kan därför lita på att vi utför en företagsstädning med ett fullgott resultat.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Vad ingår i vår företagsstädning?

Här nedan har vi listat de olika delarna i företagsstädningen som ingår när ni väljer att anlita oss som städfirma:

• Kontorets alla golv städas noggrant. Detta genom dammsugning och moppning med lämpliga rengöringsmedel för att se till att de är fläckfria.

• Alla era inventarier dammtorkas med en fuktig trasa. Skrivbord och andra ytor lämnas fläckfria och dammfria.

• Personalkök och/eller pentry städas där diskbänken, spisen, kylskåpsdörren och matbordet måste vara speciellt rena för att inte sprida bakterier.

• Personaltoaletter rengörs noggrant för att inte vara bakteriehärdar som kan leda till sjukdomsbortfall.

• I vissa fall kan även fönstren behöva putsas av. Detta ökar trivsamheten genom att släppa in mer dagsljus och se till att hela lokalen känns ren och fräsch.

Ett smutsigt kontor är, förutom ohygieniskt, inte särskilt trevligt för besökare att vistas i. Det är inte helt ovanligt att man får kundbesök och då vill man självfallet ge ett gott intryck; lokalerna är en del av företagets ansikte utåt. Låt oss hjälpa er med företagsstädningen!

Flyttstädning gävle

Vill du veta mer eller vill du ha en offert för företagsstädning?