Hur långt innan bör jag boka flyttstädning i Gävle

Hur långt innan bör jag boka flyttstädning i Gävle?

Boka flyttstädning av oss. Som beställare så ser vi helst att du bokar så tidigt som möjligt. Vet du att du skall flytta ett par månader innan så boka direkt. Fördelen med det är att du har lättare att få den dag du önskar. Rut-avdrag direkt på fakturan till privatpersoner. Gäller det dödsbo så är det inte rut på den tjänsten. Då bokar du istället dödsbostädning. Önskar du en snabboffert så använd våra formulär så har du svar inom ett par minuter.

Kan jag boka flyttstädning direkt via er hemsida?

Självklart så erbjuder vi ett smidigt bokningsformulär. Där fyller du i dina uppgifter på ett enkelt sätt. Städadress samt dina personuppgifter. Smidigare kan det inte bli. Vi nås också via telefon och e-post. Formuläret kan fyllas i både via dator eller telefon. Fördelen att du som kund själv fyller i detta är att då blir det rätt uppgifter. Rätt uppgifter underlättar både ansökan om rut samt att det går smidigare om allt stämmer som du fyllt i. Kolla gärna en extra gång innan du trycker på sänd knappen. Det händer ibland att kunderna fyller i fel e-post eller personnummer. Det gör att du då måste återkomma med de rätta uppgifterna innan din bokning blir klar.

Vet du med dig att du nyttjat både Rot&Rut under samma år? Kolla då upp med skatteverket om du har kvar något utrymme för Rut. Annars blir det så att vi fakturerar dig dubbelt belopp på arbetskostnaden. Många tänker inte på att det går under samma avdrag. Skatteverket har helt enkelt gjort det enkelt för sig och räknar ihop bägge under samma tak på 50 000 kr per år.

Ingår garanti på flyttstädningen?

Efter din flyttstädning så har du 7 dagars ”nöjdkundgaranti” som ingår helt kostnadsfritt i din bokning. Detta för att du skall känna dig trygg i att anlita oss för din flyttstädning. Denna garanti följer med den inflyttande som är den som skall vara helt nöjd med resultatet.

Vem besiktigar flyttstädningen

Besiktningen av lägenheten sker av antingen kvartersvärd eller den inflyttande. Detta är det bästa alternativet eftersom det är dem som skall vara nöjda. Så efter besiktning så meddelar du oss om det mot all förmodan skulle vara klagomål. Vi har oerhört lite reklamationer, men ibland kan det trots allt missas någon enstaka sak.

Vilka öppettider har Jourstäd Gävle?

För våra kunder erbjuder vi dygnet runt öppet. Kanske har du frågor eller funderingar runt din flyttstädning? Tveka inte att kontakta oss 24/7. Välkommen till oss.

Öppet dygnet runt boka flyttstädning!

[email protected]

0738-41 95 67