Hur vi städar under Corona i Gävle

Hur vi städar under Corona i Gävle

Hur städar vi under Corona i Gävle kanske du undrar? Absolut helt annorlunda än förut. Idag har vi satt upp riktlinjer som våra anställda måste följa slaviskt. Det används skyddsutrustning och spritlösningar på både kranar och ytor som skall rengöras. Corona har lamslagit stora delar av världen. Vi har klarat oss skapligt just för att vi utför till stor del flyttstädningar och i dessa jobb så är det enbart vi som är på plats och sedvanliga besiktningar sker efter att vi lämnat platsen.

Corona har gjort att man ibland tvingas lägga upp arbetet på ett annorlunda sätt och vi hoppas att denna hemska smitta snart är ett minne blott. Inga företag inom städbranchen är egentligen förberedda på ett sådant utbrott som just Covid-19 varit.

Din städfirma når du dygnet runt då Jourstäd alltid är tillgängliga

Vi på Jourstäd Gävle har för alla kunder jouröppet så att ni skall kunna boka in era uppdrag på tider som passar er. Vi nås enkelt via telefon, formulären, samt e-post. Kanske har du enbart frågor du vill ha svar på eller så har du redan fått en offert och vill boka oss. Då bokar du smidigt via vårt bokningsformulär. Vi har som mål att vara alternativet som alltid har öppet och det har fungerat väldigt bra senaste åren.

Vilka olika städtjänster utför Jourstäd Gävle?

Vi utför allt inom städning. Flyttstädning, hemstädning, dödsbostädning, jourstädning och så vidare. Vi har under våra aktiva år hjälpt både privatpersoner samt företag. Många hyresvärdar idag tipsar om våra städtjänster just för kvalitèn håller så hög nivå. Detta för att vi fortlöpande utbildar all vår personal i städteknik som de har stor nytta av i de dagliga städmomenten.

Putsar ni fönster även vintertid?

Ja vi putsar ner till ca -5 gr och det gör vi genom att både använda t-röd och spolarvätska som gör att vi kan utföra dessa uppdrag även vinterhalvåret. Blir det kallare så blir det inte lika bra jobb utförda och det har de flesta kunderna överssende med. Men vi gör alltid vårt yttersta för att klara av även fönsterputsningen.

Städar ni enbart i centrala Gävle?

Nej, vi städar även i Ockelbo, Sandviken och med 100 km radie. Samt att vi även numera har jobb i hela Dalarnas Län och detta klarar vi av just för att vi har personal som vill växa och tjäna pengar. Så nu leverar vi våra städtjänster i Gävle samt Dalarnas län till alla.

 

Vi hjälper dig med allt inom städning.

Öppet dygnet runt!

[email protected]

0738-41 95 67