Hushållsnära tjänster Gävle

Hushållsnära tjänster nu med 50% rabatt

Vi på Jourstäd erbjuder RUT-tjänster till halva priset!

Under framför allt sommaren vill man ha tid till annat. Det kan vara att åka på utflykt, en resa eller helt enkelt att ägna sig åt sin hobby. Vi på Jourstäd har ett brett utbud av hushållsnära tjänster, så passa på att kontakta oss för hjälp. Det kan vara allt från trädgårdssysslor så som häckklippning, bevattning, ogräsrensning och liknande till att vi ser efter er bostad och trädgård när ni är på semester.

Under vintern går det att anlita oss för skottning av tak; allt från altantak, brotak, hustak, garagetak mm.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om våra städtjänster!

Trädgårdsskötsel Gävle

Vi kan det där med trädgård!

Du kan anlita oss på Jourstäd för allt som räknas till trädgårdsskötsel, men vi gör även andra sysslor; snöskottning, takskottning, tvätt, ledsagning, gräsklippning, trädgårdsskötsel, häckklippning m.m. Många äldre anlitas oss även för hjälp med inköp eller ärenden, men för att göra våra tjänster tillgängliga även för dig som ibland har för mycket att göra, så går det bra att anlita oss både för enstaka tillfällen så som återkommande. Vi förstår att tiden inte alltid räcker och att de äldre kan behöva stöttning i vardagen när familjen och hemtjänst inte räcker till.

Under semestertider åtar vi oss att ta in posten då ni inte är hemma, samt håller hus och trädgård i gott skick och ser till att det inte syns att ni är bortresta. Vi kontrollerar att allt fungerar i ert hem. Vi förstår vikten av att kunna koppla av under semester och andra resor!

Arbetsområden

Vi finns för dig i Gävle med omnejd!

Vårt arbetsområde är Gävle med omnejd: Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Bollnäs, Falun m.m. Det är inte bara privatpersoner som kan anlita oss som städföretag, även företag kan nyttja våra tjänster.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt. Läs mer om vår studentstädning och ta del av våra kampanjer som vi har just nu.

Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme! Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och offert på våra tjänster.

Vill du få en offert på hushållsnära tjänster eller har du andra frågor?