Jourstädning Gävle

Anlita städfirma Gävle

Alla vet att en flytt är ett stort och krävande projekt som har hög tidsåtgång. En flytt innefattar bland annat packning, städning och sedan själva flyttningstillfället. För att minska ned på stressen och se till att du utnyttjar tiden på att få rätt på det nya boendet, så kan du anlita oss för städningen. För dig som är boende i Gävle med omnejd finns vi att tillgå med väldigt kort varsel. Vi ger dig den avlastning som du behöver för att få allt att fungera snabbt och enkelt.

I vår flyttstädning ingår vår ”Nöjd-kund-garanti”, vilket innebär att om det skulle vara några problem, så som att den som ska flytta in inte är nöjd med städresultatet, så kan ni upptill en vecka efteråt kontakta oss. Vi vill att du som kund alltid ska vara nöjd med slutresultatet och finns både före, under och efter städning. Det är den som ska flytta in som besiktigar, alternativt hyresvärden.

För dig som önskar hemstädning finns möjlighet till det, både för enstaka tillfällen och regelbundet, vid sistnämnda är det alltid samma person som kommer till er.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Jourstädning – vår service

Generellt är den service vi erbjuder för vår jour- och flyttstädning komplett, allt inom städning ingår med undantag för några detaljer; vi tar inte hand om kvarlämnade saker, persiennrengöring, klistermärken, klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår så länge väder tillåter det (dvs ned till ca -5 gr)

Bra att veta!

•  Det ingår en veckas garanti i städningen. Föreligger problem behöver du alltså kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning för att garantin ska gå att utnyttja. Per önskemål kan garantin kan förlängas. Detta behöver dock meddelas innan städningen är utförd.

•  RUT-avdrag går bra att använda på flyttstädning, men gäller dessvärre inte om det är dödsbostädning.

•  Det är ditt ansvar att frosta av kyl och frys innan flyttstädningen.

•  Det finns absoluta inga krav på att du ska vara hemma vid städtillfället, detta är upptill dig att bestämma.

•  Finns behov av allergistädning kan vi bistå med hjälp. Säg bara till vid beställningen så vi är förberedda, ibland behöver vi specialutrustning.

•  Vi använder självklart  endast miljövänliga rengöringsmedel, vi strävar efter att vara ett grönt företag.

Kontakta oss för en offert på flyttstädning eller annan typ av städhjälp. Vi har öppet dygnet runt och vi är snabba att svara. Vi strävar efter att alla kunder ska vara nöjda med oss! Alla tjänster går att nyttja både som företagare och privatperson.

Flyttstädning gävle

Behöver du snabbt hjälp med städning eller har du frågor?