Kontorsstädning Gävle

Kontorsstädning

Kontorsstädning är en nödvändighet som absolut inte bör bortses ifrån. Kontoret är en del av ett företags ansikte utåt, och det är ju ingen hemlighet att ett rent och snyggt kontor ger ett bra intryck. Förutom det så påverkar det personalens välbefinnande och vid en ren arbetsmiljö slipper man onödiga sjukdomsfall. Vi på Jourstäd hjälper dig som finns i Gävle med omnejd med kontorsstädning.

I vår tjänst ingår det att vi städar ert kontor fläckfritt. Det går även bra att boka fönsterputsning om behovet finns. Fönsterputsningen kan ni beställa separat eller lägga till i kontorsstädningen.
För att inte störa er verksamhet och underlätta för er så sköter vi kontorsstädning även under helger och kvällar. Vi förstår att det för många kan passa bättre att få kontoret städat utanför de tider då personalen arbetar. Vi på Jourstäd arbetar för att alltid vara flexibla och kan många gånger vara mer flexibla än andra städfirmor. Detta gör vi genom att alltid försöka tillgodose de behov ni kan tänkas ha. Vårt mål är att alla kunder ska känna sig sedda och nöjda. Kontorsstädning ska förenkla för er!

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Vill du få offert på kontorsstädning eller vill du bara veta mer?