Nyheter från Jourstäd Gävle

Flyttstädning

Vi på Jourstäd Gävle vet hur mycket det finns att göra vid en flytt. Det ska packas, städas, organiseras, rensas, slängas och mycket mer. Det finns mycket som bara du kan göra för att det ska bli rätt, men när det är klart kan vi hjälpa dig. Vi ser till att fönster är putsade, köket skinande rent, golv är skrubbade, toaletter kliniskt rena – egentligen allt som gör det trevligt för nästa person att flytta in.

Flyttstädning Gävle

Nu under sommaren är det extra många som börjar titta på att flytta och därför erbjuder vi en prisgaranti. Denna innebär att om du mot förmodan skulle få ett bud från någon av våra konkurrenter som är lägre, ja då matchar vi det. Läs mer om vår prisgaranti på flyttstädning i Gävle.

När du bokar en flyttstädning från Jourstäd får du inte bara bra priser utan även ett väldigt bra resultat. Våra flyttstädningar går att anpassa efter dina behov, så önskar du något extra kan vi för det mesta fixa det. Vi erbjuder dessutom en nöjdkundgaranti som innebär att om den som ska flytta in tycker vi slarvat, då gör vi helt enkelt om städningen. Läs mer om vår flyttstädning.

Önskar du att boka tid för flyttstädning i Gävle kan du slå du en signal på 0738 – 41 95 67 så hjälper vi dig direkt.