Påsk och Corona

Påsk och Corona

Påsk och Corona går hand i hand. Denna hemska smitta har lamslagit en hel värld. Aldrig hade man kunnat tro att denna Covid-19 skulle drabba människorna under så lång tid?

Påsk

Påsk är en stor högtid för många. Vem vill inte ha ett skinande rent hem vid denna högtid. Under påsken så levererar vi städningar under veckans alla dagar. Våra anställda älskar sina jobb, de jobbar mer än gärna. Att stolt kunna visa upp en ren bostad är uppskattat inslag. Kanske kommer det släktingar på besök? Eller blir det att anordna stor fest enbart för familjen?

Vilka än anledningen är för att anlita städfirma spelar mindre roll. Allt inom städning erbjuds. Kanske skall ni byta bostad och passar på under helger som just påsk ledigheten kan ge. Det är alltid mycket att stå i, så att anlita oss för flytthjälp eller flyttstädning är en bra idé.

Alla vill ju egentligen trots smittan kunna tillbringa tid med nära och kära. Restriktionerna kommer löpande, alla kanaler är fyllda av olika varianter av Corona, även kallad covid-19. Ingen vill väl sitta själv en helg som denna.

Corona

Corona (Covid19) är inget man önskar skulle finnas under en påskhelg. Men tyvärr så är detta idag ett faktum. Enligt gällande normer så skall man enbart vistas 8 st i samma rum. Nu är det väl så att man inom familjen likafullt möts dagligen likafullt.

Men de man bjuder hem kan ju bära smittan. Att inta försiktighetsåtgärder är enbart bra. Man skall vara noga med att tvätta händerna. Sen kan man såklart bära munskydd och stanna hemma om man känner sig förkyld. Att inta försiktighet under den tid som smittan härjar, gör att vi kan stoppa smittspridningen snabbare.

Flertalet vaccin finns idag, med goda resultat. Hoppas bara att det kommer fram snabbare till befolkningen. Tillsammans kan vi alla bidra med det vi kan. Ta hand om varandra och njut av påsken.