Städfirma Gävle löser dina städbehov

Städfirma Gävle löser dina städbehov

Jourstäd är städfirman som löser dina städbehov inom all städning till både privatpersoner och företagare. Många års vana borgar för kvalitèt och att du som kund skall få ett proffsigt bemötande och en tjänst som lever upp till dina krav. Vill du ha ett städjobb som lever upp till dina önskemål så skall du testa att boka in oss. Vårt mål är att du som kund skall bli en återkommande kund.

Vi städar i Gävle, Sandviken, Ockelbo samt flera mils radie runt Gävle

Självklart utför vi allt inom städning. Vi utför flyttstädningar samt daglig städning och tar även på oss saneringar och dödsbostädningar och tömningar. Även byggstädningar och alla olika jourstädningar erbjuds. Vi vill för våra kunder erbjuda breda städtjänster där ni själva beställer den städtjänst ni vill ha. Genom åren har vi sett till att utbilda personalen och att våra anställda håller hög kvalitèt rakt igenom hela städuppdraget. Jourstäd har allt material och vi försöker genom att hålla öppet dygnet runt att fördela våra städningar på dygnets alla timmar.

Många sena kvällar och helger så utför vi kontorsstädningar och ibland även flyttstädning i enskilda hus så inte grannar störs av våra dammsugare och spring i trappor. Genom att vara närvarande på tider som passar kunden, har vi sett att många av kunderna uppskattar just eftermiddags och kvällsjobb pga att de jobbar eftermiddag just den aktuella dagen då vi utför vår städinsats.

Rut-avdraget kan nyttjas av alla privatpersoner som inte nått taket och uppfyller alla kraven på RUT som satts upp. Detta avdrag gör att städtjänster idag inte alls är dyrt, utan det nyttjas allt mer just pga det låga priset. Vi höll redan innan låga priser, men nu är det så billigt att det knappast lönar sig att städa själv längre.

Utför ni alla era städtjänster under en och samma dag?

Ja allt som oftast så har vi klart allt samma dag. Det är mycket sällan att det behövs 2 dagar. Är det enormt stora objekt som skall städas så skickar vi självfallet mer personal så att det blir klart samma dag. Men ibland så bokas det in byggstädningar samt flyttstädning och det kan då röra sig om 500-1000 kvm då kan det också tas i etapper under olika dagar. Detta önskemål kommer då oftast från beställaren.

Hur kontaktar vi Jourstäd Gävle AB enklast?

Ni når oss direkt via våra formulär och vill ni ringa eller skicka e-post så är ni varmt välkomna.

Jouröppet dygnet runt för frågor och bokningar

[email protected]

0738-41 95 67