Städning Gävle

Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Bollnäs, Falun

Städning privatpersoner och företag

Jourstäd utför all form städservice, t ex vanlig städning, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning… Jag tror du är med – vi utför all typ av städning du kan tänka dig och vi finns tillgänglig för dig som bor i Gävle med omnejd.

Vi gör vårt yttersta för att vara en flexibel städfirma och anpassar oss efter de önskemål du som kund kan tänkas ha. Vi erbjuder möjlighet till att boka städning vid enskilda tillfällen, men det finns även möjlighet att teckna abonnemang för återkommande städning. Självklart ingår även allt material som ska användas när du anlitar oss.

Vid rätt till RUT-avdrag ordnar vi så detta dras direkt på fakturan.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om städtjänsterna vi erbjuder!

Arbetsområden

Våra städtjänster finns att nyttja för dig boende i Gävle med omnejd; Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Bollnäs m.m. Självklart åtar vi oss uppdrag från både företag och privatpersoner och ett av våra mål är att ha flexibla städtjänster som passar alla. Vi har en specialutformad tjänst; visningsstädning, detta innebär att vi hjälper dig förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera just era önskemål.

För att må bra, men även för att ha en trivsam och effektiv arbetsplats är en ren och fräsch arbetsmiljö A och O. Med våra tjänster vet du att du får rätt typ av städning. Vi ser till att det blir mer eller mindre fritt från damm, smuts och risk för smittokällor. Vi använder därför städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt Svanen eller Bra Miljöval. Vi bryr oss och vet att även våra kunder gör det!

Miljövänlig städning

Tänk känslan av att komma hem efter jobbet till ett helt rent hem och istället få tid över till roligare saker. Vi på Jourstäd Gävle kan göra vardagen enklare för dig genom vår städhjälp. Kontakta oss om du vill veta mer eller få en kostnadsfri offert.

Vid vår städning används dukar och trasor av mikrofiber, dessa används enbart med vanligt vatten, vilket sparar mycket på miljön. I de fall grovstädning och grovrengöring krävs och behöver att vi nyttjar kemikalier väljer vi alltid miljömärkta sådana. För oss är det viktigt att lämna så liten miljöpåverkan som möjligt.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt. Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom en timme.