Studentstädning Gävle

Billig städning för studenter i Gävleområdet!

Städning student Gävle

För många innebär studier en hög studiebörda, mycket tid går till att studera och skriva tentor, vilket kan leda till att städningen blir lidande. Vi har en förståelse för att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och erbjuder vi hemstädning till ett reducerat pris.

Våra tjänster finns tillgängliga för alla studenter, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Vid delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor?

Framförallt kan det vara trevligt att få hjälp med städning av de gemensamma ytorna såsom badrum och kök, då många nyttjar dem är det inte alltid så roligt att städa dem, men ändock viktigt för trivseln.

Du kan enkelt kontakta oss på info@jourstadsverige.se eller 0738-41 95 67 om du vill få en kostnadsfri offert eller om du har frågor om någon av våra städtjänster!

studentstädning gävle

Billig städning för student

Då alla människor har olika behov har vi på Jourstäd en hög flexibilitet och kan ordna specialanpassade städlösningar baserade era önskemål. Vi har listat vad som ingår i vår hemstädning och det går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster och därmed bygga på priset. För att ge en ökad trygghetskänsla är det alltid samma person som sköter städningen och du som kund kan i stor utsträckning bestämma när du önskar att få städat. Du behöver inte heller vara hemma om du själv inte vill.

Vi är ett företag som strävar efter att ha en så liten miljöpåverkan som möjligt och vi vet att för många är detta en viktig del i hur man väljer. Därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga.

Jourstäd erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner. Som student får du alltid reducerade priser.

För mer information eller en offert på studentstädning är du varmt välkommen att kontakta oss!